Mandenmakershoek 15 8131 CZ WIJHE
Home Contact

Referenties

 

Omdat het voor ons belangrijk is te weten hoe u over de door ons geboden dienstverlening denkt, willen wij u vragen uw reactie/bevindingen over de gehele verzorging en uitvoering van de uitvaart te sturen naar info@dwuitvaartverzorging.nl. Plaatsing van uw reactie kan onder uw eigen naam of geheel anoniem indien u dit wenst.

Hartelijk bedankt voor uw medewerking.

 

Bas,

Nogmaals dank voor de goede zorgen namens ons allemaal.

Familie RuiterkampHartelijk dank voor de goede zorgen, en respect volle verzorging.
Ook de rust die je uitstraalt, hebben  we als zeer prettig ervaren.
Groet Willy en Annelies Steerneman
Bas, je bent geweldig!

Door jouw aanwezigheid was het verdriet om het overlijden van mijn vader enigzins draagzaam. Je gaf mij kracht om door te gaan. Dingen regelen zoals mijn vader dat wilde. Je warmte, geduld, je lach en je persoonlijkheid waren een geweldige steun. Ik zal je niet vergeten! Voor mij ben je uitvaartondernemer van het jaar!
Groetjes, Yvonne Hafkamp

Beste Bas,

Namens alle andere familieleden wil ik je nogmaals hartelijk danken voor het goede werk dat je verricht hebt.We hebben ons er erg prettig bij gevoeld en konden met alle vragen bij je terecht.

groeten Fam. Overkempe


Broekland juli 2012

Bas,
Heel erg bedankt voor je hulp en steun na het overlijden van onze zoon.
We hebben er heel veel bewondering voor dat je op zo'n toch wel jonge leeftijd, in staat bent
om alles rond het afscheid van in dit geval onze zoon zo perfect te regelen.
Vooral het grote respect waarmee je alles doet, heeft ons diep geraakt. We hebben best wel veel van je gevraagd, want voor een klas met jonge kinderen uitleg geven over hun vriendje die dood is gegaan is niet zomaar wat, maar jij deed het en het lijkt dan ook wel of je bijna automatisch een klik hebt met kinderen (onze jongste zoon had aan jouw ook een soort van maatje en dat kon hij heel goed gebruiken).
Kortom; mede dankzij jouw hulp is het afscheid van onze zoon voor 100% geworden wat wij voor ogen hadden en kunnen we er met een bijzonder goed gevoel op terug kijken.
Wij hopen dan ook dat nog heel veel mensen een beroep op je kunnen doen zodat zij ook de rust en de perfectie mogen ervaren waarop jij alles regelt tijdens het afscheid van een dierbare.
André, Karina en Jordie Kappert.


Bas,

Hartelijk dank voor je goede, respectvolle verzorging tijdens de uitvaart van mijn moeder. Ik heb bewondering voor de manier waarop je je werk doet. Vooral Inge en Ferdinand waren erg onder de indruk van jou in het uitvaartcentrum. Chapeau!

Dat je je nog rustig hebt kunnen houden tijdens de besprekingen met mijn broers en zussen.

Nogmaals dank.
Familie van Spall.
Deventer, april 2011


We kijken heel goed terug op jouw activiteiten voor en tijdens de uitvaart: je wist de juiste toon te treffen en was adequaat met uitleg en regelen van zaken op het juiste moment, soms was iets al geregeld zonder dat we het gevraagd hadden!! Dat was vertrouwenwekkend en voor ons in deze treurige situatie ondersteunend! Je hebt ook goed vanuit ons perspectief met zaken mee gedacht, ook dat was prettig. Kortom, we hebben gemerkt, dat je je echt voor ons hebt ingezet met hart voor de zaak. Nogmaals onze dank daarvoor, met vriendelijke groet, het ga je goed,

Gerrie van Zetten.Wijhe, 2011

Beste Bas,
Wij zijn enorm trots op u.
Metname rond de afwikkeling van de uitvaart van mijn man, vader en onze opa.
Onze grote dank.

Mvg.
Fam. KamphuisRaalte, 2011

Wij hebben kennis met u gemaakt in zeer emotionele omstandigheden na het overlijden van onze moeder. Vanaf het moment dat u bij ons aan tafel zat, voelde goed en warm. U was duidelijk en correct, maar vooral menselijk. U heeft ons goed voorzien van informatie en u dacht met ons mee. Dit alles hebben wij als zeer prettig ervaren.

De dag van de uitvaart was bijzonder. Emotioneel, maar heel persoonlijk. U hebt ervoor kunnen zorgen dat onze wensen werden verhoord. De muziek in de kerk, uw inbreng in de dienst. U hield overzicht en dat was nodig.
Gelukkig hebt u ons na de uitvaart ook prettig geholpen. Nazorg is immers een breed begrip. U kwam even een kopje koffie drinken en besprak hoe onze ervaringen waren. Dat u persoonlijk bij ons kwam, dat heeft ons goed gedaan.
Wij kijken tevreden terug naar het afscheid van onze moeder. Het gaat u goed en wij wensen u veel succes toe. Hopelijk mag u veel mensen bij staan met uw werkwijze, raad en daad.

(anoniem)


Wij hebben jou moeten inschakelen i.v.m. het overlijden van mijn man, onze vader en opa. Jij hebt onzettend je best gedaan.  Jouw perfectionisme verdient een dikke pluim.
Alles is perfect en goed gelopen. Precies zoals wij dat gewild hebben. Wij zijn je dankbaar!

Hartelijk groet,

Fam Jansen.


 

Beste Bas,

Wij kwamen in contact met jou. En vanaf het eerste moment klikte het erg goed. Je hebt ons erg prettig, professioneel en toch op een warme manier geholpen om de uitvaart van onze (schoon)vader en opa op een goede manier te organiseren. 
Ondanks alle verdrietige momenten blikken we terug op een bijzondere tijd.

Nogmaals onze hartelijke dank voor alles.

Fam. van Staten.