Keuzevrijheid

 

“De Weerd Uitvaartverzorging kan uw uitvaart begeleiden,
ongeacht óf, waar en hoe u bent verzekerd.”

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering is het overwegen waard. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over een goede uitvaartverzekering of depositostorting; ook wanneer u al verzekerd bent. Als u vooraf uw uitvaartwensen bij ons vastlegt, kunt u exact verzekeren wat later van pas komt. Zo bent u nooit onder- of oververzekerd. Let wel op bij het afsluiten van uw polis. Een uitvaartverzekering is fijn, maar kijk wel wat precies vergoed wordt. U kunt (eventueel naast uw uitvaartverzekering) ook een servicelidmaatschap afsluiten bij De Weerd Uitvaartverzorging.

Kies zelf een uitvaartbegeleider

Wat veel mensen niet weten, is dat u zelf een uitvaartbegeleider kunt kiezen, ook wanneer u een uitvaartverzekering heeft. De Weerd Uitvaartverzorging is onafhankelijk. Op uitvaartpolissen staat vaak een telefoonnummer om te bellen in geval van een overlijden. Als u belt, nemen zij de zorg over en regelen de uitvaart voor u. Wilt u dat wij uw uitvaart verzorgen? Bel rechtstreeks naar ons. Wij regelen voor u de afwikkeling richting uw verzekering. Zo behoudt u de regie en uw keuzevrijheid.

Uw uitvaartpolis beter tot zijn recht bij De Weerd

Uw uitvaartpolis komt bij De Weerd Uitvaartverzorging beter tot zijn recht. Bij ons kunt u met elke uitvaartpolis terecht, waar deze ook is afgesloten. Wij zorgen dat de poliswaarde uitgekeerd wordt. U bent nooit verplicht om de uitvaart door de verzekeraar te laten regelen. Waarom zou u een grote verzekeraar een gevoelsproduct laten leveren?

De 5 voordelen
  1. Goedkoper en er kan geld voor u overblijven.
  2. Geen gedwongen verkoop. Wij zijn onafhankelijk.
  3. Wij zijn adviseurs en geen verkopers.
  4. Wij nemen wél de tijd voor u.
  5. Altijd één en dezelfde uitvaartverzorger en niet meerdere aanspreekpunten.

Bent u verzekerd bij een verzekeringsmaatschappij, maar heeft u liever dat een betrokken uitvaartverzorger van De Weerd Uitvaartverzorging de uitvaart verzorgt? Dat kan. Neem in dat geval contact met ons op via telefoonnummer 0570 60 62 66 (24/7) of mail naar info@dwuitvaartverzorging.nl.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten van een uitvaart? Of wilt u weten hoeveel geld u bij ons kunt besparen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Heldere tarieven

Wij hanteren één tarief en u weet exact waar u aan toe bent.

Lidmaatschap

Met een lidmaatschap van éénmalig €20,- bespaart u €450,- op uw uitvaart.

Meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op!

De Weerd Uitvaartverzorging

“Bij alles wat we doen, staat de mens centraal”