Nazorg

 

Gids voor nabestaanden

Na de uitvaart stopt het regelwerk nog niet. Er moeten nog een hoop praktische zaken afgerond worden. U ontvangt van ons de Gids voor Nabestaanden van het Landelijk Steunpunt Verlies. In dit boekje staat beschreven wat u allemaal moet regelen na het overlijden van een dierbare. Welke administratieve zaken komen op u af? Welke bedrijven moet u benaderen? Welke instanties dient u zelf te informeren? De Gids voor Nabestaanden helpt u op weg. Komt u er niet uit? Bel ons even. Wij weten veel mogelijkheden en denken graag met u mee.

Opzegservice

Na een overlijden, zeker als het gaat om de langstlevende ouder, moet er veel geregeld worden. Het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen en diensten is één van die zaken. De Weerd Uitvaartverzorging biedt u de Opzegservice aan, geheel kosteloos voor onze klanten. Loopt u toch vast, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hulp bij rouwverwerking

“Rouw is geen ziekte, maar je kunt er wel ziek van worden.”

Rouw is een hele normale reactie op het missen van een dierbaar persoon in uw leven. Soms komt u er in dit proces niet alleen uit. Rouwbegeleiding kan in dat geval helpend zijn.
Onze collega Hanneke van de Plassche biedt met In Liefde Loslaten rouwbegeleiding aan nabestaanden. Zij helpt u om een nieuwe balans in het leven te vinden. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u op de website van In Liefde Loslaten.

Hanneke schreef ook het boek Rouwe Kost, een handreiking bij verlies en rouw. In dit boek vindt u informatie, tips en ervaringsverhalen, afgewisseld met luchtige tekeningen en strips. Het boek kan een houvast zijn bij thema’s als rouw en sterven.

Keuzevrijheid

Kies zelf wie uw uitvaart verzorgt, waar u ook bent verzekerd.

Heldere tarieven

Wij hanteren één tarief en u weet exact waar u aan toe bent.

Lidmaatschap

Met een lidmaatschap van éénmalig €20,- bespaart u €450,- op uw uitvaart.

Meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op!

De Weerd Uitvaartverzorging

“Rouw is een hele normale reactie op het missen van een dierbaar persoon in uw leven”