Ronald Visser

Taraneh uitvaartzorg werkt in de regio Zwolle. Ronald Visser is de uitvaartbegeleider die je helpt het afscheid betekenisvol, waardig én heel persoonlijk te maken. Hij straalt rust uit, is informeel in zijn benadering en biedt alle ruimte om afgewogen keuzes te maken. Ook emoties en verdriet krijgen de aandacht die ze verdienen.

Ronald adviseert graag over afscheidsrituelen met een spiritueel of religieus karakter, maar ook de gewone praktische zaken die geregeld dienen te worden zijn bij hem in vertrouwde handen.

 

Letterlijk betekent Taraneh ‘melodie’.

Dat is geen toeval, want wat Taraneh bijzonder maakt is dat oprichter Ronald Visser ruim dertig jaar grote en kleine koren heeft gedirigeerd.
Het is zijn specialiteit om mensen, ook zonder ervaring, te laten samen klinken en hen over tegenstellingen heen te verbinden. Deze creativiteit brengt hij in bij het begeleiden van een uitvaart.

Ronald Visser werkt achter de schermen samen met Bas de Weerd.
Met Taraneh uitvaartzorg direct naast je en De Weerd uitvaartverzorging op de achtergrond ben je verzekerd van ruime ervaring en een professioneel verzorgde uitvaart.

Ronald Visser

Ronald Visser

Taraneh uitvaartzorg
06 46 57 85 43
altijd bereikbaar.

ronald@taraneh.nl
www.taraneh.nl

De voordelen bij De Weerd uitvaartverzorging

Keuzevrijheid

Kies zelf wie uw uitvaart verzorgt, waar u ook bent verzekerd.

Heldere tarieven

Wij hanteren één tarief en u weet exact waar u aan toe bent.

Lidmaatschap

Met een lidmaatschap van éénmalig €20,- bespaart u €450,- op uw uitvaart.

Bas de Weerd

“Hoe u de uitvaart ook voor u ziet, een afscheid is een kwestie van een zorgvuldige afstemming van wensen en mogelijkheden.”