Heldere tarieven

 

Uniek

In tegenstelling tot wat gebruikelijk is, werken wij met één tarief voor onze complete dienstverlening. Al het andere dat we inkopen voor de uitvaart van uw dierbare berekenen we 1-op-1 door. Dus zonder marges, toeslagen, winstopslag of hoe men het ook noemt.

Betere kwaliteit tegen lagere kosten

Hoe kan De Weerd zoveel voordeliger zijn? Simpelweg: omdat het kan. Onze tarieven zijn op basis van netto-inkooptarieven. Wij hanteren geen marges op diensten of producten van derden. Dat is helder, eerlijk en transparant. Ook betalen wij geen duur hoofdkantoor met uitgebreide directie, bonussen, onderhoud van vastgoed of dure reclamecampagnes.

Duidelijk en helder vanaf het begin

Er is sprake van een vast basistarief, toereikend voor een volwaardige uitvaart en passend bij de kwaliteitseisen en de hoge servicegraad van De Weerd. Iedere uitvaart is maatwerk. Vanuit het basistarief kunt u diensten laten vervallen of juist extra zaken afnemen. Hierdoor wijzigt de prijs van de uitvaart. U weet vooraf waar u aan toe bent en staat na de uitvaart niet voor verrassingen.

Geen upselling

Bij De Weerd Uitvaartverzorging houden we niet van verkopen. Onze uitvaartverzorgers krijgen geen bonus voor extra diensten, dit is helaas niet altijd zo in onze branche. Het maakt ons dus niet uit of u nu wel of niet de koffietafel na afloop in het crematorium gebruikt of gezamenlijk een drankje doet bij het café om de hoek. Onze uitvaartverzorgers kunnen u onafhankelijk adviseren; dat vinden wij erg belangrijk.

Dit is De Weerd Uitvaartverzorging

  • Volledig onafhankelijk en 100% keuzevrijheid
  • Elke uitvaartpolis welkom
  • Uw wensen staan centraal; wij adviseren, u beslist
  • Een vast persoon die de uitvaart begeleidt
  • Persoonlijke en integere uitvaartzorg, met alle aandacht
  • Uitvaarten op maat voor ieder budget
  • Sterk in adviseren en ideeën aandragen
  • Toegewijde uitvaartverzorgers in onze eigen regio

Keuzevrijheid

Kies zelf wie uw uitvaart verzorgt, waar u ook bent verzekerd.

Lidmaatschap

Met een lidmaatschap van éénmalig €20,- bespaart u €450,- op uw uitvaart.

Heldere tarieven

Basistarief

Ons basistarief dekt een complete, gemiddelde uitvaart. Binnen dit tarief valt bijvoorbeeld de bespreking, organisatie, en begeleiding van de uitvaart; het verzorgen van wettelijke en verplichte formaliteiten; de laatste verzorging; een uitvaartkist uit onze collectie, etc. Meer weten? U kunt altijd onze tariefwijzer opvragen.

Aanvullende diensten

Extra elementen toevoegen aan de basisuitvaart? Dat kan natuurlijk. Aanvullende diensten en kosten van derden brengen wij apart in rekening. Zo ziet u in één oogopslag wat een uitvaart kost. Denk bijvoorbeeld aan ander vervoer, extra of ander drukwerk, dragers of een spreker tijdens de uitvaart. In onze tariefwijzer vindt u de kosten van deze diensten. U kunt deze altijd vrijblijvend opvragen.

Meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op!

De Weerd Uitvaartverzorging

“Hoe u de uitvaart ook voor u ziet, een afscheid is een kwestie van een zorgvuldige afstemming van wensen en mogelijkheden.”