Lidmaatschap

Lidmaatschap

Sluit een servicelidmaatschap af bij De Weerd! U betaalt slechts eenmalig een bedrag van 20 euro. Het lidmaatschap geeft u vervolgens recht op een aantal basisvoorzieningen bij de uitvaart, zoals u ziet bij onze tarieven. U betaalt eenmalig slechts 20 euro en bespaart bijna 500 euro op uw uitvaart!

Al een uitvaartverzekering of lidmaatschap?

Heeft u al een uitvaartverzekering of een lidmaatschap bij uw plaatselijke vereniging? Geen enkel probleem. De tarieven van De Weerd, in combinatie met het lidmaatschap, zijn goed te combineren met iedere verzekering en elk lidmaatschap. Wij regelen voor u de afwikkeling met uw verzekeraar of vereniging.

Iedereen kan bij De Weerd Uitvaartverzorging terecht. De Weerd werkt samen met alle verzekeraars en uitvaartverenigingen. Door het afsluiten van het servicelidmaatschap verbindt u zich aan De Weerd Uitvaartverzorging. U geeft ons het vertrouwen om uw uitvaart in de toekomst te regelen. In ruil voor het lidmaatschap ontvangt u enkele van onze diensten kosteloos.

Lidmaatschap aanvragen

    © 2022 De Weerd Uitvaartverzorging. alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacy disclaimer | website: advice.nl