Lidmaatschap

 

Sluit een servicelidmaatschap af bij De Weerd! U betaalt slechts eenmalig een bedrag van 20 euro. Het lidmaatschap geeft u vervolgens recht op een aantal basisvoorzieningen bij de uitvaart, zoals u ziet bij onze tarieven. U betaalt eenmalig slechts 20 euro en bespaart bijna 500 euro op uw uitvaart!

Al een uitvaartverzekering of lidmaatschap?

Heeft u al een uitvaartverzekering of een lidmaatschap bij uw plaatselijke vereniging? Geen enkel probleem. De tarieven van De Weerd, in combinatie met het lidmaatschap, zijn goed te combineren met iedere verzekering en elk lidmaatschap. Wij regelen voor u de afwikkeling met uw verzekeraar of vereniging.

De Weerd Uitvaartverzorging voor iedereen

Iedereen kan bij De Weerd Uitvaartverzorging terecht. De Weerd werkt samen met alle verzekeraars en uitvaartverenigingen.
Gebruik maken van het servicelidmaatschap? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Keuzevrijheid

Kies zelf wie uw uitvaart verzorgt, waar u ook bent verzekerd.

Heldere tarieven

Wij hanteren één tarief en u weet exact waar u aan toe bent.

De voordelen van een lidmaatschap

Zonder lidmaatschap

Ook zonder het servicelidmaatschap regelen wij graag uw afscheid. Heeft u zich niet aan ons verbonden, gelden de reguliere tarieven en krijgt u geen korting op diverse diensten.

Met lidmaatschap

Door het afsluiten van het servicelidmaatschap verbindt u zich aan De Weerd Uitvaartverzorging. U geeft ons het vertrouwen om uw uitvaart in de toekomst te regelen. In ruil voor het lidmaatschap ontvangt u enkele van onze diensten kosteloos.

Lidmaatschap aanvragen

Meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op!

Flexibel & Vakkundig

“We nemen u zorg en werk uit handen. We denken graag met u mee. Er is misschien wel meer mogelijk dan u denkt. We stellen een dienstenpakket voor u samen dat aansluit bij uw wensen, hoe klein of groot deze ook zijn.”