Lidmaatschap

Sfeervolle uitvaartlocaties

Bas de Weerd Uitvaartverzorging werkt samen met een aantal sfeervolle, warme locaties waar een uitvaart vorm krijgt. Gelegenheden met een waardige, respectvolle uitstraling waar de overledene een waardig afscheid krijgt.

Grote of Lebuinus Kerk, Deventer

Een religieuze omgeving

De Grote of Lebuinuskerk is een gotische hallenkerk aan het Grote Kerkhof in Deventer. Een kerkelijke uitvaart op deze prachtige, eervolle locatie is zeker mogelijk via Bas de Weerd Uitvaartverzorging. Op deze wijze blijven kerkelijke tradities in ere gehouden.  Hierin valt ook een kerkelijke avondwake, ter voorbereiding van de uitvaartdienst.  Op de dag van de avondwake kan iedereen persoonlijk afscheid van de overledene nemen.

Uitvaarthuys Salland, Raalte

Een goed en zorgvuldig afscheid geven kan in het Uitvaarthuys Salland. Het is een sfeervolle accommodatie in Raalte die vrij toegankelijk is voor nabestaanden, zodat zij in alle rust afscheid kunnen nemen van hun dierbare. Het Uitvaarthuys ligt op loopafstand van de kerk en begraafplaats. Naast de rouwkamers is er een ontvangstruimte waar u een afscheidsmoment of condoleance kunt houden.

Begraafplaats Tjoenerhof, Diepenveen

Begraafplaats Tjoenerhof ligt in het bosrijke gebied ten oosten van Diepenveen. Deze plek heeft een serene, natuurlijke uitstraling. Er is een bewuste keuze gemaakt om hier geen grote gedenkstenen te gebruiken. De ligging van de graven gaat mee in de natuurlijke glooiing van het bos. Dit maakt het in de basis al erg lijken op een natuurbegraafplaats.

Uitvaartlocaties naar wens

Maar een plek om afscheid te nemen kan overal zijn. Misschien past een kerk, café of strand veel beter bij uw karakter. Wij staan nergens van te kijken. Daarom kunt u bij Bas de Weerd Uitvaartverzorging altijd uw wensen aangeven, hoe specifiek deze ook zijn. Wij zorgen voor de meest realistische uitvoering ervan.

Maak een afspraak

© 2022 De Weerd Uitvaartverzorging. alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacy disclaimer | website: advice.nl