Lidmaatschap

Door jouw aanwezigheid was het verdriet om het overlijden van mijn vader enigszins draagbaar. Je gaf mij kracht om door te gaan. Je warmte, geduld, je lach en je persoonlijkheid waren een geweldige steun. Ik zal je niet vergeten!

Yvonne Hafkamp

Hartelijk dank voor je goede, respectvolle verzorging tijdens de uitvaart van mijn moeder. Ik heb bewondering voor de manier waarop je je werk doet. Chapeau!

Familie van Spall

Hartelijk dank voor de goede zorgen, en respectvolle verzorging. Ook de rust die je uitstraalt, hebben we als zeer prettig ervaren. Bas, je bent geweldig!

Willy en Annelies Steerneman

Heel erg bedankt voor je hulp en steun na het overlijden van onze zoon. Vooral het grote respect waarmee je alles doet, heeft ons diep geraakt. Wij hopen dat nog heel veel mensen jouw rust en de perfectie mogen ervaren.

André, Karina en Jordie Kappert

Bas, bedankt voor de goede zorgen rondom het afscheid en de uitvaart van ons dochtertje Aimée. Jij dacht mee en wist waar je moest zijn voor de juiste middelen. Dank voor jouw goede zorgen, je fijne hulp en je open houding.

Familie Wennekes

    We horen graag hoe u de service van de Weerd uitvaartverzorging heeft ervaren.

    Niets is ons te veel

    Voor ons maakt het niet uit waar u uw uitvaartverzekering afgesloten heeft. Wij werken samen met alle verzekeraars en uitvaartverenigingen. Wij staan u terzijde, ongeacht uw levensovertuiging.

    Lees meer Maak een afspraak

    © 2022 De Weerd Uitvaartverzorging. alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacy disclaimer | website: advice.nl