Referenties

Kracht om door te gaan

Door jouw aanwezigheid was het verdriet om het overlijden van mijn vader enigzins draagzaam. Je gaf mij kracht om door te gaan. Dingen regelen zoals mijn vader dat wilde. Je warmte, geduld, je lach en je persoonlijkheid waren een geweldige steun. Ik zal je niet vergeten! Voor mij ben je uitvaartondernemer van het jaar!

Groetjes, Yvonne Hafkamp

Rust en perfectie

Bas,
Heel erg bedankt voor je hulp en steun na het overlijden van onze zoon. We hebben er heel veel bewondering voor dat je op zo’n toch wel jonge leeftijd, in staat bent om alles rond het afscheid van in dit geval onze zoon zo perfect te regelen.
Vooral het grote respect waarmee je alles doet, heeft ons diep geraakt. We hebben best wel veel van je gevraagd, want voor een klas met jonge kinderen uitleg geven over hun vriendje die dood is gegaan is niet zomaar wat, maar jij deed het en het lijkt dan ook wel of je bijna automatisch een klik hebt met kinderen (onze jongste zoon had aan jou ook een soort maatje en dat kon hij heel goed gebruiken).
Kortom; mede dankzij jouw hulp is het afscheid van onze zoon voor 100% geworden wat wij voor ogen hadden en kunnen we er met een bijzonder goed gevoel op terug kijken.
Wij hopen dan ook dat nog heel veel mensen een beroep op je kunnen doen zodat zij ook de rust en de perfectie mogen ervaren waarop jij alles regelt tijdens het afscheid van een dierbare.

André, Karina en Jordie Kappert

Respectvolle verzorging

Bas,
Hartelijk dank voor je goede, respectvolle verzorging tijdens de uitvaart van mijn moeder. Ik heb bewondering voor de manier waarop je je werk doet. Vooral Inge en Ferdinand waren erg onder de indruk van jou in het uitvaartcentrum. Chapeau!
Dat je je nog rustig hebt kunnen houden tijdens de besprekingen met mijn broers en zussen. Nogmaals dank.

Familie van Spall

Bedankt

Hartelijk dank voor de goede zorgen, en respectvolle verzorging.
Ook de rust die je uitstraalt, hebben we als zeer prettig ervaren.
Bas, je bent geweldig!

Groet Willy en Annelies Steerneman

Alles is mogelijk

Bas, bedankt voor de goede zorgen rondom het afscheid en de uitvaart van ons dochtertje Aimée. Het moment dat je binnenliep, je voorstelde en vroeg of je eerst even kennis mocht maken met ons meisje liet ons direct jouw warme en respectvolle houding zien.
Wij wilden een afscheid dat bij ons meisje paste. Jij vertelde dat alles mogelijk was, dacht mee en wist waar je moest zijn voor de juiste middelen. Met jouw hulp was haar uitvaart, ondanks de kou, warm en liefdevol. We kijken terug op een bijzondere periode. Dank voor jouw goede zorgen, je fijne hulp en je open houding.

Familie Wennekes

Keuzevrijheid

Kies zelf wie uw uitvaart verzorgt, waar u ook bent verzekerd.

Heldere tarieven

Wij hanteren één tarief en u weet exact waar u aan toe bent.

Lidmaatschap

Met een lidmaatschap van éénmalig €20,- bespaart u €450,- op uw uitvaart.

Meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op!

Bas de Weerd

“Het laatste moment in het levensboek van een overleden dierbare, een dag die het levensverhaal op een mooie manier mag sluiten. Die laatste bladzijde doet er ook toe.”