Lidmaatschap

Uitvaartwensen bespreken

U wilt dat uw uitvaart verloopt zoals u dat wenst. Daarom is het slim om deze wensen vooraf vast te leggen. Dat is begrijpelijk een lastig onderwerp om over na te denken. U kunt bij De Weerd Uitvaartverzorging altijd terecht om dit te bespreken. Met het vastleggen van uw wensen maakt u het makkelijker voor uw nabestaanden om zaken regelen. Bovendien bent u zeker van een eerbiedige uitvaart.

Maak een afspraak

Uitvaartwensen vastleggen

Er zijn verschillende manieren om uw wensen vast te leggen. Zo kunt u ervoor kiezen om in uw testament niet alleen uw nalatenschap vast te leggen, maar ook uw uitvaart. Hetzelfde geldt voor een levenstestament. Uw kunt uw wensen voor uw begrafenis of crematie ook vastleggen in een verklaring. Deze kan een notaris voor u opstellen. Mocht u deze willen wijzigen, dan kan dat uiteraard. Hieronder vindt u de mogelijkheid voor een wensenformulier. Een overzichtelijke lijst die u kunt invullen.

 

Maak kennis met onze mensen.

Wij helpen u graag bij het organiseren van een mooie uitvaart. Maar wie zijn wij? Maak kennis met De Weerd Uitvaartverzorging.

 

Door jouw aanwezigheid was het verdriet om het overlijden van mijn vader enigszins draagbaar. Je gaf mij kracht om door te gaan. Je warmte, geduld, je lach en je persoonlijkheid waren een geweldige steun. Ik zal je niet vergeten!

Yvonne Hafkamp

Waarom De Weerd Uitvaartverzorging?

Transparant in kosten

Aandacht voor details

Eén aanspreekpunt van begin tot eind

Hoge klanttevredenheid

Waar en hoe u ook verzekerd bent

Met oog voor uw traditie

© 2022 De Weerd Uitvaartverzorging. alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacy disclaimer | website: advice.nl